Ons team

imeetu is een initiatief van een dynamische en gepassioneerde groep individuen, sommigen van ons gescheiden, anderen nog nooit getrouwd, en weer anderen die het ouderschap solo omarmen. Verenigd door onze eigen ervaringen als singles, hebben we een goede kijk op de behoeften en wensen van mensen zoals wij. Gedreven door het idee dat gedeelde passies de sterkste verbindingen kunnen vormen, hebben we de krachten gebundeld om een innovatieve app te ontwikkelen. Een van onze groepsleden heeft een digitaal bureau (https://aperta.be/), en een zeer goede Griekse vriend heeft een marketingbureau (https://www.artware.gr/). Dus we hadden alles in huis om dit te realiseren. 

Ons platform is meer dan een datingapp; het is een plek waar singles elkaar kunnen vinden op basis van gemeenschappelijke interesses, of dat nu kunst, sport, gastronomie of avontuur is. “Wij geloven dat echte connecties ontstaan uit meer dan alleen een profielfoto – het gaat om het delen van de momenten die ons tot leven brengen.”

Onze App 

Onze app is ontwikkeld met Flutter, een open-source software framework ontwikkeld en ondersteund door Google. Flutter is specifiek ontworpen om mobiele applicaties te ondersteunen die zowel op Android- als iOS-apparaten werken. Het is ook geschikt voor interactieve applicaties die je op websites of desktop computers wilt gebruiken. Dit maakt onze app veelzijdig en toegankelijk op verschillende platforms.

Veiligheid & Privacy

Wij nemen veiligheid en privacy uiterst serieus. In een wereld waar digitale beveiliging cruciaal is, staan wij garant voor de bescherming van jouw gegevens en interacties. Onze app biedt een veilige omgeving waar je met vertrouwen kunt communiceren en interacties kunt aangaan.

AVG-naleving

Wij hechten groot belang aan jouw privacy. Daarom voldoet onze app strikt aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), de Europese privacywetgeving. Dit zorgt ervoor dat jouw persoonlijke informatie beschermd blijft en niet voor ongewenste doeleinden wordt gebruikt.

Nul Reclame: zorgeloos surfen

Onze app biedt een gebruikerservaring zonder de afleiding van advertenties. Dit betekent dat je vrij kunt browsen en communiceren zonder onderbrekingen of ongewenste commerciële content, waardoor je je volledig kunt concentreren op wat echt belangrijk is.

Totale Beveiliging: bescherming van jouw digitale universum

We zijn toegewijd aan het bieden van een onwankelbare beveiliging voor onze gebruikers. Dit betekent geavanceerde encryptie en beveiligingsmaatregelen die zorgen voor volledige bescherming van je persoonlijke en gevoelige informatie, zowel online als offline.

Beveiligde Opslag

Jouw data wordt opgeslagen op hoogbeveiligde, versleutelde servers. Dit zorgt ervoor dat jouw informatie veilig opgeslagen en beschermd is tegen ongeautoriseerde toegang of datalekken. Wij zorgen niet alleen voor de belofte van veiligheid, maar implementeren deze in elk aspect van onze app.

Internationale Expertise

Onze app is ontwikkeld door een team van internationaal erkende experts. Dit garandeert dat elke functie en elk aspect van de app voldoet aan de hoogste kwaliteitsstandaarden. Voor jou betekent dit een soepele, stabiele en hoogwaardige gebruikservaring die aansluit bij jouw verwachtingen.