Community policy

We zetten ons in om een veilige en respectvolle omgeving te creëren voor alle gebruikers. Om deze omgeving te behouden, hebben we het volgende community beleid opgesteld.

  1. Respect voor iedereen: van alle leden wordt verwacht dat ze elkaar met respect behandelen. Discriminatie of haatzaaien op basis van leeftijd, geslacht, etniciteit, religie of enig ander kenmerk wordt niet getolereerd.
  2. Authenticiteit: wees oprecht. Gebruik je echte naam en zorg ervoor dat je profielfoto’s en beschrijvingen een eerlijke weergave zijn. Catfishing of het misleiden van leden is ten strengste verboden.
  3. Geen commerciële activiteiten of spam: leden mogen Hadoo niet gebruiken voor commerciële promotie of spam. Profielen of berichten met dergelijke activiteiten worden verwijderd.
  4. Privacy is van het grootste belang: respecteer de privacy van anderen. Deel of onthul geen persoonlijke informatie van andere leden zonder hun uitdrukkelijke toestemming.
  5. Geen intimidatie: elke vorm van intimidatie, via berichten of persoonlijk tijdens door Hadoo georganiseerde evenementen, is strikt in strijd met onze gemeenschapsnormen. Meld ongemakkelijke ontmoetingen onmiddellijk aan ons supportteam.
  6. Veiligheid en toestemming: neem deel aan activiteiten en communiceer met anderen op een manier die de veiligheid waarborgt. Elke inhoud of elk gedrag dat de veiligheid van leden van de community in gevaar brengt, is onaanvaardbaar.
  7. Inclusiviteit: omarm en moedig diversiteit in alle vormen aan. Toon empathie en begrijp dat elk lid zijn eigen unieke belangen en standpunten heeft.
  8. Constructieve communicatie: hoewel meningsverschillen normaal zijn, moeten ze constructief worden benaderd. Vermijd persoonlijke aanvallen, schelden of enige vorm van denigrerende opmerkingen.
  9. Delen van inhoud: deel op verantwoorde wijze. Zorg ervoor dat alle inhoud die je plaatst, of het nu gaat om foto’s, video’s of teksten, respectvol is en geen inbreuk maakt op de rechten van anderen.
  10. Rapporteren & markeren: als je gedrag tegenkomt dat in strijd is met ons beleid, meld dit dan. Jouw meldingen helpen om onze gemeenschap veilig en respectvol te houden.

Onze belofte: door je aan deze communityrichtlijnen te houden, help je mee aan het creëren van een uitnodigende omgeving waar connecties kunnen bloeien. Wij geloven in de kracht van gedeelde interesses en respectvolle communicatie en we zijn blij dat je deel uitmaakt van onze community.